L’oreal Mucizevi Yağ Krem

Merhabalar,

Sizlere bir süredir kullandığım ve çok beğendiğim L’oreal Mucizevi Yağ bakım kreminden bahsetmek istiyorum.
image

2 haftalık kil maskesi kürü uyguladıktan sonra, cildimde matt yapılı fondötenler pul pul durmaya başladı. Anladım ki, cildimdeki sivilce ve siyah noktalardan kurtulurken, aynı zamanda bir nem kaybı da oluşmuş. LR marka Cilt bakım nemlendiricim yetersiz gelmeye başladı. Watsons mağazasında tesadüfen kasada keşfettiğim bu krem hazır %40 indirime girmişken alışveriş çantama girdi bile.

Kıvamı ne çok hafif ne de yoğun bir krem. İçerisindeki Lavanta ve Biberiye yağı kokusunu algılayabiliyorsunuz.

image

Kremin rengi çok açık bir sarı rengi. Cildiniz tarafından hızlıca emiliyor. Çok mini minnacık mikrosimler mevcut ve bunu ben ancak 4. gün fark ettim. Kremi sürünce cildiniz bu sayede belli belirsiz glow bir bitirişle ışıldıyor.

image

50 ml lik mucizevi yağ cam kavanoz içerisinde.
Altın sarısı geniş ayna kapağı çok zengin ve hoş duruyor.

Benim cildimi akşama kadar gün boyu nemlendirebildi. Cilt tonumda düzelmeler mevcut. Daha pürüzsüz ve kadife gibi hissediyorum yüzümü. Sivilcelenme yapmadı.

Bittikçe kesinlikle yeniden satın alabileceğim bir krem.
Sevgiler.

L’oreal Mucizevi Yağ Krem’ için 3 yanıt

  1. Merhaba severek takip edilesi bir blog ne mutlu size Benim bir sorum olacak yardim ederseniz cok mutlu olucam Mucizevi yag kremini aldim bazilarinda yas asamalari var ancak bende olan yaldizli maviye calan kapaklida yazmiyordu Yasimda yirmilerde oldugu icin supheye dustum Acaba boyle birsey var mi?Tesekkurler

    Beğen

  2. Merhaba severek takip edilesi bir blog ne mutlu size Benim bir sorum olacak yardim ederseniz cok mutlu olucam Mucizevi yag kremini aldim bazilarinda yas asamalari var ancak bende olan yaldizli maviye calan kapaklida yoktu Yasimda yirmilerde oldugu icin supheye dustum Acaba boyle birsey var mi? Tesekkurler

    Beğen

Yorum bırakın